Team

Maurice Bom

Maurice Bom

Huisarts

Een korte introductie van mijzelf; Ik ben in 1989 als arts afgestudeerd en wilde de wijde wereld in. Hiervoor ben ik een tropenopleiding met chirurgie en gynaecologie ter voorbereiding gaan doen. Kwam vervolgens in 1992 in Zimbabwe terecht in een streekziekenhuis waar ik een totaal andere cultuur en wijze van gezondheidszorg meemaakte. Deze jaren hebben mij zeker gevormd. Na terugkomst dacht ik dat de zorg op een hoger niveau verbeterd moest worden en volgde ik een Master opleiding in publieke gezondheidszorg. Ik ben in Brazilië gaan werken voor Lepra en Tuberculose, met het Nationale Programma. Wederom een prachtige ervaring, maar na 3 jaar miste ik het patiëntencontact. Met deze bagage ben ik mij in 2002 gaan vormen tot huisarts. Dit vak doe ik tot de dag van vandaag met heel veel plezier en gedrevenheid. Goede zorg wordt op patiënten niveau bepaald. Als huisarts kun je hier op bepaalde momenten in iemands leven een belangrijke rol in spelen. Samen met mijn partner Sandra Kloezen hebben wij 2 kinderen Levi (1998) en Britt (1999)

Marc van der Pas

Marc van der Pas

Huisarts

Als huisarts hou ik van een open en vriendelijke werkwijze. Samen met mijn collega’s wil ik moderne huisartsenzorg leveren zonder daarbij de persoonlijke band met de patiënt uit het oog te verliezen. Ik ben geboren in 1981 en opgegroeid in Amsterdam Oost. In 2007 ben ik afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Amsterdam - AMC. Ik heb korte tijd als basisarts op afdeling interne geneeskunde van het Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam West gewerkt en op de eerste hulp van het Flevo ziekenhuis in Almere. Met deze ervaring op zak, ben ik in 2009 aan de huisartsopleiding aan het AMC begonnen, die ik begin 2012 met succes afrondde. Daarop heb ik voor een half jaar als huisarts op Curaçao gewerkt. Ik heb als aandachtsgebied kleine chirurgie, ontstekingsremmende injecties en palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase). Ik werk met zeer veel plezier in de multiculturele wijk Zuidoost. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters (2010 en 2013).

Addy van der Woude

Addy van der Woude

Huisarts

Ik werk sinds ik huisarts geworden ben met veel plezier in Amsterdam Zuidoost. Hiervoor was dat in de wijk Holendrecht maar vanaf februari 2018 in Ganzenhoef.
Ik ben zelf opgegroeid in de buurten Bullewijk en Holendrecht. Daar heb ik ook op de basisschool gezeten. Op diezelfde basisschool wist ik al dat ik dokter wilde worden. Tijdens de studie geneeskunde aan de VU was voor mij al snel duidelijk dat ik huisarts wilde worden. Het fijne van huisarts vind ik het afwisselende. Geen dag is hetzelfde. Tijdens mijn spreekuren zie ik allerlei verschillende mensen, van allerlei verschillende leeftijden en met allerlei verschillende problemen voorbijkomen. Voor ik huisarts werd heb ik een jaar in een verpleeghuis gewerkt. Tijdens de huisartsenopleiding heb ik extra ervaring gekregen in de psychiatrie, reumatologie, spoedeisende eerste hulp en in de kindergeneeskunde. Ook heb ik in huisartsenpraktijken in Amsterdam zuid en in Osdorp gewerkt.
Ik vind het extra bijzonder dat ik dichtbij de buurt waar ik ben opgegroeid, samen met u, mag werken aan uw gezondheid. Ik wens u uiteraard een uitstekende gezondheid maar mocht het nodig zijn, zie ik u graag op het spreekuur.

Sherida

Sherida

Doktersassistente

Ik ben Sherida. Ik ben geboren in 1980. Tot mijn 13de heb ik in Ganzenhoef gewoond. Er was toen nog voornamelijk hoogbouw en had je de grote glijbaan nog bij het metro station. Dat was erg leuk. Van mijn 13de t/m 23ste heb ik vlak bij Den Bosch gewoond. Uiteindelijk ben ik weer teruggekomen in Amsterdam. Ik heb hiervoor 10 jaar als dokters assistente op Ganzenhoef gewerkt in een groot gezondheidscentrum. Daarvoor heb ik 6 jaar gewerkt als verzorgende-IG in de verpleging. Ik woon samen met mijn vriend. Samen hebben wij een dochter en een zoon.

Angela

Angela

Doktersassistente

Mijn naam is Angela. Ik ben geboren in 1986. Ik heb een aantal jaren ervaring binnen de uitzendbranche, waar ik altijd met plezier heb gewerkt. Ik miste echter toch het persoonlijke contact en de zorg voor mensen. Daarom ben ik in 2014 begonnen aan de opleiding van Doktersassistente, deze heb ik met succes afgerond. Vanaf augustus 2015 werk ik met veel plezier bij Huisartsen Ganzenhoef.

Soumaja

Soumaja

Doktersassistente

Ik werk sinds 2015 bij Huisartsen Ganzenhoef. Ik woon in Hilversum, maar ben opgegroeid in Amsterdam. Na de doktersassistenten opleiding ben ik al snel bij Huisartsen Ganzenhoef terecht gekomen. Ik werk met veel plezier in deze buurt met zijn uiteenlopende en diverse bevolingsgroepen.

Deborah

Deborah

Doktersassistente

Werkt bij Huisartsen Ganzenhoef sinds februari 2018.

Guylene Tchinda

Guylene Tchinda

POH somatiek

Ik ben Guylene. Ik ben in 1983 in Kameroen (Afrika) geboren en woon sinds 2004 in Nederland en heb 1 dochter. Ik heb een jaar geneeskundige gestudeerd in Kameroen. Hier in Nederland kon ik moeilijk mijn droom als huisarts waarmaken. In plaats daarvan heb ik eerst de opleiding tot verzorgende IG gevolgd. Ik werk nu nog af en toe in het verpleeghuis. Omdat ik me verder wilde ontplooien heb ik daarnaast de opleiding tot doktersassistente gevolgd en heb daarna de opleiding tot praktijkondersteuner (POH somatiek) met succes afgerond. Ik hoop met deze kennis en ervaringen het team te kunnen versterken.

Keetje de Boer

Keetje de Boer

POH-GGZ

Vanaf 1978 ben ik werkzaam als verpleegkundige in de gezondheidszorg. Mijn eerste werkervaring was op ”polikliniek ganzenhoef”. Daarna heb ik gewerkt in o.a. het AMC, een opvanghuis voor alleenstaande moeders en in verschillende asielzoekerscentra. De laatste 8 jaar ben ik werkzaam als psycho/sociaal therapeut in een praktijk voor geestelijke gezondheidzorg waar ik jeugd, volwassenen en gezinnen ondersteun. Mijn interesse is altijd het geestelijk welzijn van de mens geweest en de wijze waarop zijn/haar verhaal invloed heeft op het lichaam en de geest.
Praten, luisteren en creatief met de gesprekken omgaan, gebruik ik om geestelijk welzijn te verbeteren en met u op zoek te gaan naar oplossingen voor problemen die U ervaart. Vertrouwen en openheid is daarbij belangrijk.

In de praktijk ondersteun ik de huisartsen, Marc en Maurice, met de vragen die u hebt over uw geestelijke welzijn of van uw kinderen. U kunt een afspraak maken in overleg met de huisartsen.
Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Naast mijn werk vind ik het leuk om mijn kennis steeds meer uit te breiden, te zingen en creatief bezig te zijn met klei of steen.

Ingrid Sporkslede

Ingrid Sporkslede

POH GGZ

Mijn naam is Ingrid Sporkslede. Ik werk al 40 jaar in de gezondheidszorg, waarvan de laatste 20 jaar als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV). Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Arkin als SPV en als praktijkondersteuner bij verschillende huisartspraktijken; in februari 2019 ben ik begonnen bij Huisartsen Ganzenhoef.

In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan richten op transculturele problematiek, waaronder Winti.
Enerzijds vanwege mijn eigen achtergrond, maar vooral ook omdat ik merkte dat daar behoefte aan is. Nederland wordt steeds diverser qua culturele en religieuze achtergronden. Dat kan andere vraagstukken en andere benaderingswijzen met zich meebrengen in de zorg.
Als winticonsulent en transcultureel werker help ik mensen van niet-Westerse culturen, die soms een andere verklaring hebben voor hun ziekte dan die wordt gegeven in de reguliere zorg. Het traject dat met hen wordt opgestart sluit dan vaak niet aan bij hun eigen ideeën en overtuigingen. Mijn aanpak wordt altijd ingezet als tweesporen beleid; samen met de behandelaar laat ik de Westerse en niet-Westerse behandelingen op elkaar aansluiten.

Ik vind het belangrijk dat iedereen gehoord wordt en dat iedereen voelt dat hij/zij hier serieus genomen wordt met zijn/haar klachten. Ik sta open voor alle mensen, culturen, religies en achtergronden. Mensen nemen zoals ze zijn, staat bij mij hoog in het vaandel.