Nieuws

Nieuwe praktijkondersteuner POH GGZ Ingrid Sporkslede

Vanaf februari 2019 is Ingrid Sporkslede bij ons begonnen. Zij werkt bij ons op dinsdag en vervult net als Keetje de Boer bij ons de functie van POH GGZ. De POH GGZ is een speciale therapeut werkzaam voor patiënten met psychische klachten. Via uw huisarts kunt u een afspraak krijgen bij deze GGZ-praktijkondersteuner om meer opheldering te krijgen over uw psychische problemen of voor verdere begeleiding en behandeling van uw psychische klachten. Zie voor meer informatie de pagina’s zorgaanbod en team van onze website.

Avondspreekuur verplaatst naar de maandag

Vanaf maandag 29 oktober zal het avondspreekuur op de maandag zijn in plaats van de woensdag. Daarbij is het avondspreekuur uitgebreid en loopt het tot 21:00 uur. Het avondspreekuur wordt elke week door een van de 3 huisartsen uitgevoerd en is op afspraak.

Nieuwe huisarts en dokters-assistenten

Vanaf februari 2018 is dokter Addy van der Woude bij ons begonnen als 3e vaste huisarts. Dokter van der Woude heeft de afgelopen 5 jaar als huisarts in Zuidoost gewerkt en kent de buurt als geen ander. Wij zijn dan ook zeer verheugd met haar komst. Zij is dinsdag en donderdag de hele dag en maandag en woensdag de ochtenden aanwezig. Met de groei van de praktijk zullen haar dagen uitbreiden. Celine Smit en Deborah Samuels zijn per begin 2018 respectievelijk halverwege februari 2018 bij ons begonnen als aanvulling op ons dokters-assistenten team. Tezamen met Nikki Teljoarubun die eind 2017 al was begonnen als POH GGZ, zijn wij nu voorbereid op de verdere groei en ontwikkeling van praktijk Huisartsen Ganzenhoef.

Praktijk-accreditatie

Met blijdschap en veel trots kunnen wij mededelen dat wij per januari 2018 een geaccrediteerde praktijk zijn! Dit houdt in dat de praktijk voldoet aan een lange lijst kwaliteitsvoorwaardes. Om dit keurmerk te verkrijgen wordt de praktijk onderworpen aan een terugkerende controle. Praktijk accreditering zorgt er voor dat een praktijk zich blijft ontwikkelen en verbeteren om zo goed mogelijke zorg te kunnen leveren.

Patiënt tevredenheidsonderzoek

Afgelopen maart heeft Huisartsen Ganzenhoef een patiënt tevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij een willekeurig geselecteerd deel van de patiënten in onze praktijk. Wij zijn trots te kunnen melden dat de oordelen zeer goed waren. Desalniettemin zullen wij ons blijven inspannen de praktijk te verbeteren. Zie voor meer informatie en de resultaten op de pagina feedback.

Avondspreekuur verplaatst naar de woensdag

Vanaf januari 2017 zal het avondspreekuur plaatsvinden op woensdagavond in plaats van de donderdagavond. Het avondspreekuur wordt om en om gedaan door dr Bom en dr van der Pas.

Praktijkstart van het jaar award 2015-2016

Met trots en veel vreugde kunnen wij meedelen dat Huisartsen Ganzenhoef de praktijkstart van het jaar award 2015-2016 van de Landelijke Huisarts Vereniging (LHV) heeft gewonnen. Deze prijs maakt ons nog gemotiveerder om verder te gaan met het opbouwen van een mooie en gastvrije huisartspraktijk, zoals wij denken dat het hoort te zijn.

POH-s en POH-GGZ

Sinds het begin van 2016 zijn bij ons Guylene Tchinda en Keetje de Boer gestart. Guylene Tchinda is praktijkondersteuner somatiek. Zij doet de controles van mensen met suikerziekte in de praktijk en patiënten die in het verleden een hart of vaataandoening hebben gehad en niet meer in het ziekenhuis gecontroleerd worden. Ook begeleidt zij mensen die willen stoppen met roken. Keetje de Boer is praktijkondersteuner GGZ. Zij ziet mensen uit de praktijk met psychische problemen en klachten. U kunt via de huisarts een afspraak bij haar krijgen indien gewenst.

Verandering werkdagen artsen

Vanaf de week van maandag 11 januari heeft dr. van der Pas op maandag spreekuur in plaats van dinsdag. Zijn overige spreekuurdagen zijn woensdag t/m vrijdag. Dr. Bom zal op dinsdag gaan werken in plaats van donderdag. Zijn spreekuurdagen zijn maandag t/m woensdag en vrijdag.

De nieuwe app!

Het is nu ook mogelijk uw gezondheidszaken online bij ons te regelen. U kunt telefonisch een account aanvragen, of door langs te komen op de praktijk. Vervolgens kunt u na ingelogd te hebben online een afspraak inplannen, chronische medicatie herhalen, een vraag per email stellen of uitslagen van onderzoeken bekijken.